دیوارپوش یونولیتی

دیوارپوش یونولیتی

این روزها مردم به دکوراسیون داخلی منازل خودشان اهمیت وافری می‌ دهند. اغلب  آن‌ ها برای لوکس ‌تر شدن منزل خود  دیوار پوش را به جای کاغذ دیواری یا رنگ به کار می برند. آن ها تلاش می کنند تا دیوارهای منزل‌ های خود را با دیوارپوش لوکس تر و باکلاس تر کنند. نسل جدید دیوارپوش به صورتی  ترسیم شده است که هم مقاومت دیوار را زیاد می کند و هم این که به زیبایی و با کلاسی هرچه زیادتر محیط داخلی ساختمان یاری می‌ رسانند. دیوار پوش ها انواع مختلفی دارند، ما در این مقاله قصد داریم دیوار پوش یونولیتی را خدمت شما عزیزان توضیح دهیم. پس تا پایان مقاله ما را با حضور گرمتان همراهی بفرمایید.

معرفی دیوارپوش یونولیتی

در زمان گذشته برای زیباتر کردن محیط اتاق ‌ها رنگ ها را به کار می بردند، اما با گذشت زمان، رنگ جایگاه و محبوبیت خود را در بین عموم مردم به تدریج از دست دادند و کاغذ‌های دیواری و انواع پوسترها جای رنگ ها را به خود اختصاص دادند. امروزه دیوارپوش‌ های نسل جدیدی ساخته شده اند که تقریبا از قیمت زیاد تری برخوردار هستند، ولی با وجود قیمت بالا، این محصولات از کیفیت بیشتری دارند.

دلیل استفاده از یونولیت در ساختمان چیست؟

توسعه علم و تکنولوژی های گوناگون در دهه های گذشته باعث تغییر و تحولات عظیمی در صنایع گوناگونی شده اند. یکی از آشکارترین این صنایع  می تواند صنعت ساختمان سازی یا دیوار پوش باشد. امروزه از یونولیت ها به عنوان یکی از مهم ترین مصالح در ساختمان سازی یا دیوار پوش یاد می کنند؛ به این دلیل که به وسیله ویژگی ها و توانایی های منحصر به فردی که دارند، توانایی این را دارند وزن ساختمان را کاهش دهند. همچنین می توانند امنیت آن را در برابر زلزله افزایش، هزینه ها را کاهش، سرعت انجام کارها را افزایش، باعث زیبایی فضای منزل شده و بسیاری از موارد دیگر که زبان از گفتن آن ها قاصر است.

این ماده خصوصیاتی مانند وزن کم، مقاومت و دوام آن در برابر حرارت، دوام در برابر رطوبت، مقاومت در برابر سر و صدا  و غیره دارد. در قسمت های گوناگونی از ساختمان مانند سقف ها، دیوارها، کف و غیره به کار برده می شود. یونولیت ماده‌ ای  است سفید رنگ، سبک و متخلل  که از سیر و فراگرد پتروشیمی پدید می آید. این ماده که به اسم پلاستوفوم نیز معروف شده است. از گسترش مولکول ‌های پلی استایرن ساخته می‌ شود. خصوصیات و فواید یونولیت، آن را به ماده ‌ای پرمصرف در صنایع گوناگون مبدل کرده است. یکی از با اهمیت ترین و اصلی ترین صنایعی که در آن کاربردهای گوناگونی از یونولیت به کار گرفته می شود، صنعت ساختمان‌ سازی و استفاده از یونولیت دیواری است.

دیواری پوش یونولیتی چیست؟

در واقع نوعی از یونولیت و پلاستوفوم که در دیوارهای ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد، به یونولیت دیواری معروف شده است. این نوع یونولیت در داخل دیوار، سطح دیوار یا به عنوان درز قطع کن میان دو دیوار به کار برده می شود. همچنین بازدارنده حرارت و رطوبت بوده، و قابلیت بالایی در جذب صدا را نیز دارد؛ به همین خاطر به عنوان بازدارنده و عایق  نیز در دیوار به کار برده می شود. این نکته نیز قابل دقت و توجه است که علاوه بر خصوصیات ذکر شده، این محصول ویژگی تزئینی و زیبایی نیز دارد.

یونولیت ویژگی هایی مثل ضد ضربه بودن، ممانعت از ضربه در سالن ‌های ورزشی، توانایی و قابلیت شست‌ و شو را دارا هست. همچنین از خصوصیات آنتی ‌باکتریال برخوردار است. مهمترین نوع یونولیت دیواری در دیوار پوش فوم، فوم دیواری تزیینی و یونولیت دیواری تری دی پانل است.

نقش دیوارپوش یونولیتی در دیزاین داخلی

نقش دیوارپوش یونولیتی در دیزاین داخلی

دیوارپوش در منازل مسکونی و ساختمان های اداری خدمت پوشش سطح دیوارها را تقبل می کند. دیوارها یکی از اجزای انکار ناپذیر و مهم دکوراسیون داخلی محسوب می شوند و در زیبایی نهایی منزل تاثیر انکار ناپذیری دارند. شما می توانید از نقاش ساختمان درخواست کنید تا ترسیم مشخص و آشکاری را برای هر دیوار طراحی کند. سلایق شما نیز در رنگ بندی دیوارها زیادی مشخص کننده است، به همین خاطر تلاش کنید در ترسیم نخست دکوراسیون داخلی دیدگاه و سلایق خویش را با نقاش در میان بگذارید. او بر اساس نظرات و سلایق شما ترسیم داخلی را شروع می کند.

ویژگی دیوار پوش یونولیتی

به آسانی در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به زیرسازی و حضور نصب کننده، خود شما می توانید  دیوارهای آسیب دیده خود را ترمیم کنید. تنها کافی است پوسته پشت محصول را جدا کرده و به دیوار به راحتی بچسبانید. بخش های اضافه را می توانید با کاتر ببرید. از ویژگی های دیوارپوش یونولیتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یکی از ویژگی های دیوار پوش یونولیتی، پشت چسب دار بودن آن است. دیوار پوش های یونولیتی این توانایی را دارند که سریع و به آسانی نصب شوند. این دیوار پوش ها هیچ نیازی به زیرسازی ندارند.
  • از ویژگی دیگر این دیوار پوش ها می توان به  ضد آب و قابل شستشو بودن آن ها اشاره کرد که برای حمام و سرویس بهداشتی کاربرد فراوانی دارند.
  • جنس آن از نوع فوم با لایه محافظ پلی اورتان است. این دیوار پوش یونولیتی ضربه پذیر است و قابلیت انعطاف پذیری خوبی دارد.
  • این محصول مقاومت بسیار بالایی دارد.
  • این دیوار پوش باز دارنده صوتی و حرارتی هست و قابلیت نصب در پشت گاز و بخاری را دارد. ولی به این شرط که در معرض حرارت مستقیم آتش قرار قرار نگرفته باشد.
  • دیوار پوش یونولیتی توانایی رنگ پذیری را دارا می باشد.
  • می توان آن را بر روی کلیه سطوح اجرا کرد.
  • می توان آن را با قیچی و کاتر برش داد.
  • شما می توانید بدون احتیاج به حضور نصاب و هزینه های نصب، دیوار پوش یونولیتی را نصب کنید.
  • این محصول دارای رنگ بندی های کامل است.
  • این نوع دیوار پوش برای پوشش دیوارهای  مهدکودک ها هم کابرد دارد، در سالن های ورزشی، تالارها،سالن های آرایشی و هتل ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
گزینش دیوارپوش بر اساس کاربری دیوارها

گزینش دیوارپوش بر اساس کاربری دیوارها

حتما همه شما هم معتقد هستید که هر دیواری در منزل شما ویژگی های خاص و منحصر به فردی دارند. ترسیم دکوراسیون داخلی به شما این اجازه را می دهد تا براساس ویژگی و شخصیتی که دارید، همه محیط خود را دیزاین و تزیین کنید. دیوارهای پذیرایی باید طراحی مناسب و خوبی را  با فضای لوکس و زیبایی پذیرایی داشته باشند. دیوارهای اتاق خواب باید حس آرامش را در این اتاق و در وجود ما تقویت نمایند. دیوارهای اتاق نشیمن شایسته است که سادگی و صمیمیت را به افراد القا کنند. به همین خاطر ترسیم بر اساس کاربری دیوارها قابلیت این را دارند که برای هر دیوار طراحی خاصی را در نظر بگیرید. همیشه به یاد داشته باشید که نقاشی دیوارها  باید با هم دیگر تناسب داشته باشند.

کاربرد دیوارپوش یونولیتی

یونولیت و پلاستوفوم دیواری با هدف درز انقطاع (فاصله دو دیوار بیرونی ساختمان ها از هم را درز انقطاع می گویند)، نوع ساختمانی و با جرم حجمی و چگالی حدود ۸ یا ۷ استفاده می شود. یونولیت و پلاستوفوم دیواری با هدف عایق صوتی و کم و بیش عایق حرارتی، با جرم حجمی و چگالی  بیست و پنج به کار برده می شوند. یونولیت و پلاستوفوم دیواری برای سردخانه ها و گرم خانه ها با جرم حجمی و چگالی بیش از   ۴۰ الی ۶۰ مورد استفاده قرار می گیرند. یونولیت و پلاستوفوم دیواری برای تنظیم دقیق و ریز دما و صوت با جرم حجمی و چگالی حدود ۶۰ الی ۸۰ به کار گرفته می شوند. یونولیت و پلاستوفوم دیواری با درشتی و ستبری های حدود یک سانت الی 12 سانت قابل جدا شدن و ارسال به تمام نقاط سرزمین ایران هستند.

خرید دیوارپوش یونولیتی

شما می توانید خرید یونولیت دیواری به آسان ترین روش از طریق فروشگاه های حضوری یا اینترنتی انجام دهید. اگر احتیاج به مشاوره برای خرید دیوار پوش یونولیتی دارید و از انتخابی که کرده اید مطمئن نیستید، می توانید از متخصصان یاری بگیرید. جهت خرید دیوارپوش یونولیتی اکنون با شماره های درج شده تماس بگیرید و با کارشناسان بخش فروش ارتباط برقرار کنید.

تولید دیوارپوش یونولیتی

برای تولید یونولیت مواد اولیه پلی استایرن، نخست به طور سازه های مقاوم در آمده و در اندازه گوناگونی ساخته می شوند.. اغلب این یونولیت ها برای سقف، کف، دیوار ساختمان، قالب بندی و پل سازی به کار برده می شود.

قیمت خرید دیوار پوش یونولیتی

یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت یونولیت را می توان برند و شرکت تولید کننده آن نام برد. از دیگر عوامل موثر می توان نوسانات ارزی، هزینه مواد اولیه، شیوه پخت و ساخت یونولیت، اندازه و درشتی و حمل و نقل نام برد. موارد نام برده شده می توانند قیمت های روز بازار را دچار دگرگونی هایی کنند؛ به همین دلیل شما کافی است اندازه مورد احتیاج خود را به تولید کنندگان معتبر بدهید تا در زمان مقرر تحویل بگیرید. قیمت هر متر یونولیت امکان دارد از ۴۰ هزار تومن آغاز شده تا به صدها هزار تومان برسد. شما باید در خرید یونولیت دیواری نهایت دقت را به خرج دهید.

قیمت خرید دیوار پوش یونولیتی

سخن پایانی

دیوارپوش یونولیتی محصولی است که این روزها در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. ما در این مقاله به دیوار پوش های یونولیتی پرداختیم و ویژگی های این نوع دیوار پوش را خدمت شما مختصر توضیح دادیم. امید است که مطالب مفید واقع شده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *