برای این که یک دکوراسیون پذیرایی مدرن داشته باشید، فقط خرید لوازم لوکس و جدید کافی نیست. تهیه کردن لوازم و اکسسوریها فقط 50 درصد از مراحل تغییر دکوراسیون داخلی را شامل می شوند. به همین علت شما باید اصول چیدمان و ترکیب عناصر و لوازم را بدانید. دکوراسیون پذیرایی سقف طوسی به یکی از پر طرفدارترین دکوراسیون پذیرایی سقف طوسی تبدیل شده است. در ادامه همراه ما باشید تا این دکوراسیون را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم:
رنگ طوسی از نظر روانشناسی
رنگ طوسی نشانگر سنگینی و ابهت یک فرد است و این رنگ در سمت طیف رنگی مشکی و سفید قرار دارد. به خاطر قرارگیری رنگ طوسی در میانه این طیف، به عنوان رنگ صلح در نظر گرفته شده است. به طور کلی رنگ طوسی، نشانگر منطق، حس آرامش و غیره است.
رنگ طوسی از نظر رنگ شناسی
همان طور که گفته شد رنگ طوسی ترکیبی از رنگ مشکی و سفید است. این رنگ جز رنگ های خنثی و سرد به شمار می رود. دو دلیل مهم در به کار بردن این رنگ در دکوراسیون داخلی، دوری از ایجاد زرق و برق و به کار بردن آن به عنوان رنگ پس زمینه است.
دکوراسیون پذیرایی طوسی
یکی از قسمت های نقاشی ساختمان، به رنگ آمیزی و رنگ سقف پذیرایی و اتاق ها مربوط می شود. نقاشی سقف ساختمان، می تواند به طور ساده و یا با ایجاد تکنیک های نقاشی و با به وجود آوردن طرح همراه باشد. از سودمندی های کاربردی مناسب ترین رنگ سقف پذیرایی می تواند این باشد که می تواند بین طرح، رنگ دیوار و کف هماهنگی ایجاد کند. وابسته به نوع و جنس سقف های جدید استفاده شده در ساختمان مثل، کناف، سقف های کاذب و یا همان طرح های قدیمی گچ، می توانید رنگ مناسب را برای رنگ آمیزی و نقاشی سقف ساختمان ارائه کنید.
ویژگی های سقف طوسی
از مهمترین خصوصیات رنگ انتخابی برای سقف پذیرایی، اتاق و سایر قسمت های دیگر این است که توانایی پوشش همه ایرادات و ترک ها را دارد. همچنین سختی و چسبندگی بالایی را دارند و موقع رنگ آمیزی سقف رنگ چکه نمی کند. رنگ های سقف پذیرایی و اتاق به سبب این که می توانند در زمان زیادتری خشک شوند، از جنس و کیفیت بهتری برخوردار هستند. همچنین مثل دیوارها همیشه با آلودگی و کثیف روبه رو نیستند. سقف پذیرایی احتیاجی به شستشو و تمیز کردن ندارند.
اتاق پذیرایی فضایی در خانه است تاثیر زیادی را بر مهمان ها می گذارد و شما اکثر وقت خود را در این محیط می گذرانید. اتاق پذیرایی به رنگ طوسی یکی از مناسب ترین رنگ های است که شما می توانید انتخاب کنید. اگر چه رنگ طوسی به عنوان رنگ اماکن رسمی معروف شده بود و مورد استفاده قرار می گرفت، ولی دکوراسیون طوسی امروزه به یکی از محبوب ترین دکوراسیون های داخلی مبدل شده است. اگر شما می خواهید برای طراحی داخلی سالن پذیرایی منزل خود از رنگی جذاب و زیبا استفاده کنید، رنگ طوسی می تواند برای شما انتخابی خوبی به شمار بیاید.
اهمیت انتخاب رنگ دکوراسیون
در هنگام طراحی دکوراسیون برای سالن پذیرایی شایسته است در انتخاب رنگ ها حساسیت ویژه ای داشته باشید تا محیطی بی نظیر را در دکوراسیون پذیرایی منزل خودتان به وجود بیاورید. پذیرایی طوسی و پذیرایی خاکستری و پذیرایی آبی از اقسام دکوراسیون های مدرن و زیبا برای ترسیم داخلی اتاق پذیرایی محسوب می شوند. شما قادر هستید در صورت علاقه داشتن به ایجاد فضایی بی نظیر و خاص در اتاق پذیرایی این رنگ های مدرن را به کار ببرید.
امروزه دکوراسیون داخلی مدرن مورد توجه اکثر افراد قرار گرفته است و با پیشرفت این مدل دکوراسیون به کارگیری رنگ طوسی به صورت چشم گیری زیاد شده است. این رنگ زیبا در انواع طیف های گوناگون مثل طوسی گرم، طوسی سرد و طوسی خنثی وجود دارد. اگر شما علاقه دارید از رنگ طوسی سرد برای دیزاین داخلی سالن پذیرایی استفاده کنید، شایسته است در کنار این رنگ خاص رنگ های مکمل را نیز مورد استفاده قرار دهید. رنگ طوسی خنثی، از انواع رنگ هایی است که توجه اکثر افراد و طراحان دکوراسیون داخلی را به سمت خود جذب کرده است. پس شما می توانید در کنار این رنگ جذاب برای دیوارها و یا دیزاین خانه ترکیب رنگ های دیگر نیز مورد استفاده قرار دهید.
رنگ طوسی در انواع تناژهای گوناگون مانند رنگ طوسی طبیعی، طوسی سربی، طوسی نقره ای، طوسی مایل به بنفش، طوسی روشن، طوسی دودی و طوسی لجنی تیره وجود دارد. شما می توانید این رنگ ها را با سایر رنگ های دیگر مانند سفید، شیری، زرد، بژ، سبز، آبی، قرمز، قهوه ای و غیره در رنگ دیوار ها و یا وسایل خانه ترکیب کنید.
ترکیب رنگ طوسی با رنگ های دیگر
- رنگ های طوسی و سفید اگر در کنار هم قرار بگیرند، سبب می شوند تا محیط داخلی سالن پذیرایی بی روح به نظر برسد.
- شایسته است در کنار این رنگ ها، رنگ های گرم مانند قهوه ای یا قرمز را مورد استفاده قرار دهید. ترکیب رنگ طوسی و شیری نیز سبب ایجاد دکوراسیونی جذاب در سالن پذیرایی می شوند. شما می توانید از ترکیب این رنگ ها برای محیط های پذیرایی کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار دهید.
- طوسی و زرد از انواع محبوب ترین ترکیب ها به شمار می روند. این دو رنگ در کنار یکدیگر فضایی جذاب و دلربا را در اتاق پذیرایی به سبب سقف طوسی پذیرایی یا دکوراسیون داخلی به وجود می آورند.
- طوسی و بژ از انواع دیگر رنگ های خنثی محسوب می شوند. شما می توانید با استفاده از یک رنگ پر انرژی در کنار این رنگ ها، دکوراسیون پذیرایی سقف طوسی را از یکنواختی خارج کنید. اگر علاقه دارید محیطی دراماتیک و گرم را در سالن پذیرایی منزل خودتان به وجود بیاورید، شایسته است ترکیب رنگ های طوسی و سبز را نیز به کار ببرید.
- طوسی و آبی از انواع رنگ های سرد محسوب می شوند. شما قابلیت این را دارید برای ایجاد تعادل در فضای دکوراسیون پذیرایی سقف طوسی از رنگ هایی مانند قهوه ای یا قرمز در کنار این رنگ های زیبا در دیوار ها و یا دکوراسیون داخلی خانه استفاده کنید.
- ترکیب رنگ طوسی و بنفش برای سقف سالن های پذیرایی با دکوراسیون کلاسیک مناسب است. علاوه بر این، رنگ قهوه ای از انواع رنگ های مکمل برای رنگ طوسی محسوب می شود و با ترکیب این رنگ ها با دکوراسیون سقف طوسی فضایی بی نظیر و جذابی را در دکوراسیون سقف و فضای داخلی پذیرایی به وجود می آورید.
- میتوان ترکیب سفید و خاکستری برای بزرگتر دیده شدن فضا استفاده کرد. همچنین با استفاده از رنگ های طبیعی و قوی مثل قهوه ای و رنگ چوب، می شود توجه مخاطب و بازدید کننده رو به هر چیزی که مد نظر هست، جذب کرد.
ترکیب طوسی و سفید
گزینش ترکیب این دو رنگ بسیار خوب است. نخست این که این رنگ برای روشن کردن محیط های داخلی بسیار خوب است. خوبی دیگر این انتخاب، در این است که فضاهای کوچک بزرگ تر دیده می شود. اما از آن جا که استفاده از این دو رنگ در کنار هم فضای اتاق را بی روح و سرد نشان می دهند، به شما توصیه می شود که برای حل این مشکل یک رنگ سوم یا تزئینی، مانند قهوه ای یا قرمز به کار ببرید.
ترکیب طوسی ذغالی، سفید و کرم
می توانیم از رنگ طوسی ذغالی برای سقف استفاده کرده و از رنگ سفید برای کف استفاده کرد. برای ایجاد تعادل بین سقف و کف می توانیم از طوسی معمولی و کاناپه و پرده های کرم رنگ در دیزاین خانه استفاده کرد.
کاربرد رنگ طوسی در محیط های مختلف
به کار بردن رنگ های خنثی مثل طوسی که نه خیلی تیره و نه خیلی روشن هستند، سبب می شود تا گرد و خاک موجود روی این رنگ کمتر دیده شود و زیاد به چشم نیاید. در نتیجه در قسمت ورودی خانه، مکانی که آلودگی ها وارد خانه می شوند، از رنگ طوسی برای سقف استفاده می شود تا تیرگی محل کمتر دیده شود.
مراحل رنگ آمیزی سقف به رنگ طوسی
برای رنگ آمیزی سقف پذیرایی خوب است به ترتیب مراحل زیر اقدام به رنگ آمیزی کنیم:
- قبل از هرچیزی همه وسایل را از اتاق خارج کنید و همه کف پذیرایی را با پارچه و یا پلاستیک پوشش دهید.
- با یاری چسب، قسمت هایی که نباید رنگ شوند را از آن قسمت از سقف که مایل هستید رنگ کنید، جدا نمایید.
- پس از گزینش رنگ، نیاز است که رنگ مورد نظر خود را با ترکیب کردن چند رنگ درست کنید.
- پس از آن، همه سقف را با هدف زیرسازی با یک پرایمر خوب، رنگ آمیزی کرده و به خوبی پوشش دهید. نخست با یاری قلمو، گوشه های سقف را رنگ آمیزی کنید؛ چون که این کار با غلطک امکان ندارد و کار پاک نمی شود.
- بعد از رنگ کردن گوشه ها، به یاری غلطک و دسته بلند آن، همه سطح سقف را رنگ کنید. این کار را به آهستگی و در یک سمت انجام دهید.
سخن پایانی
رنگ طوسی یکی از رنگ های پر طرفدار و محبوب برای دکوراسیون منزل است. دکوراسیونپذیرایی سقف طوسی به منزل جذابیت بیشتری می بخشد. افراد می توانند رنگ های دیگری را با رنگ طوسی ترکیب کنند و فضای لوکس و شیک تری را ایجاد نمایند.