تم سفید

شیوه ی ست کردن پارچه مبل با دیوار

ست کردن پارچه مبل با دیوار یکی از کارهای محبوب طراحان دکوراسیون داخلی فضاهای مختلف مثل منزل، اداره و… است. مبل ها امروزه در طرح های اسپرت، سلطنتی، مدرن، سنتی و… ساخته می شوند و جنس های مختلفی دارند. پارچه ای که در مبل به کار می رود نیز می تواند تنوع زیادی از نظر جنس و رنگ داشته باشد. بر روی برخی از مبل ها لمسه کاری دیده می شود. برای این که فضای داخلی محیطی که مدنظر شما است، گیرایی و جذابیت بالایی داشته باشد و پس از ورود چشم ها را به خود خیره کند، باید اصول اساسی طراحی دکوراسیون را بدانید. طراحی دکوراسیون داخلی محیط های مختلف یک کار تخصصی است و نیازمند دانش مربوطه می باشد. اگر با وجود صرف هزینه های بالا متوجه این مسئله شدید که فضای خانه یا محیط کارتان تغییر مثبتی از نظر ظاهری نکرده و چه بسا شلوغ تر هم شده است، بهتر است از نظر و دانش طراحان دکوراسیون داخلی بهره بگیرید. ما در این نوشتار نکاتی را بازگو می کنیم تا هر آن چه را که برای ایده گرفتن و طراحی مناسب منزل و اصول ست کردن رنگ ها و وسایل خانه لازم است بدانید.

اهمیت رنگ ها در ست کردن پارچه مبل با دیوار
یک مسئله ی مهم در ترکیب رنگ ها هنگام تغییر و طراحی دکوراسیون وجود دارد و آن این است که اگر به دنبال ست کردن پارچه مبل با دیوار هستید، نباید به صورت خودسرانه هر رنگی را که دوست دارید با همدیگر ترکیب کنید. برای ست کردن پارچه مبل با دیوار رنگ شناسی اهمیت زیادی دارم و مستلزم رعایت یک سری از اصولی است که به آنها خواهیم پرداخت.

 ترکیب رنگ های وسایل خانه با دیوارها تاثیر بسیار زیادی در ورود اولیه به منزل دارد. آن چه که در نگاه اول حس می کنید، باید تداعی کننده ی یک ترکیب آرامش بخش اما چشمگیر و خیره کننده باشد. حتما می دانید که نحوه ی انتخاب رنگ وسایل منزل و به طور کلی طراحی دکوراسیون خانه بر روح و روان ساکنان آن بسیار اثرگذار است. یکی از نکات مهم هنگام
ست کردن پارچه مبل با دیوار این است که شما سبک مورد نظر خود را در ابتدای امر انتخاب کنید. در طرح های کلاسیک معمولا از رنگ های ملایم مثل رنگ سفید، کرم، بژ، مسی، قهوه ای روشن و… استفاده می شود. طرح های مدرن معمولا توسط پارچه های رنگ شاد اجرا می شوند. سبک های سلطنتی هم معمولا درخشندگی خاصی را از خود نشان می دهند و برای اجرای آن ها غالبا از مواد و رنگ هایی استفاده می شود که حس اشرافی بودن منزل را به مخاطب القاء کند. یکی از راه های دستیابی به جلوه ی اشرافی فضا استفاده از لمسه کاری بر دیوارها، درها و مبلمان است.


بررسی ترکیب رنگ های مختلف هنگام ست کردن پارچه مبل با دیوار
همان طور که میدانید یکی از راه های زیباسازی فضاهای مختلف، اعم از منزل و محل کار و… استفاده از لمسه کاری بر روی دیوارها است. لمسه کاری در واقع باعث می شود پوششی بر دیوار شما نصب شود که علاوه بر جلوه ی بسیار شیک و رسمی، از ورود صداهای مزاحم اطراف به داخل فضا جلوگیری و همانند یک عایق صوتی عمل می کند. لمسه کاری را می توانید در انواع طرح ها و رنگ های گوناگون با تنوع بالا بر روی دیوار خود نصب کنید. لمسه کاری می تواند به صورت ترکیبی نیز انجام شود. برای این که جلوه ی زیباتری به منزل و محل کار خود بدهید می توانید پس از نصب لمسه بر روی دیوار محیط، در پی ست کردن پارچه مبل با دیوار باشید.

در ست کردن پارچه مبل با دیوار و طراحی یک دکوراسیون چشم نواز باید به طرح، رنگ و جنس لمسه و در مقابل طرح، رنگ و جنس مبل توجه کنید. در واقع هر کاری یک سری اصول اساسی دارد که برای نتیجه گیری باید آن ها را مدنظر خود قرار دهید. بنابراین هنگام ست کردن پارچه مبل با دیوار که لمسه کاری شده است اصول مربوط به ترکیب رنگ ها را فراموش نکنید.
ترکیب مبل های لمسه دوزی شده و دیوار فضا هنگام تغییر دکوراسیون
اگر به دنبال تغییر و تحول در فضای خانه یا دفتر کار خود هستید و یا می خواهید پارچه مبل را با دیوار ست کنید، این نکته قابل ذکر است که امکان تهیه مبلمانی که بر روی آن لمسه دوزی شده هم برای شما وجود دارد. وقتی رویه ی مبل به صورت فرورفتگی های منظم شکل می گیرد در واقع لمسه دوزی بر روی آن انجام شده است که جلوه ی بسیار مسحور کننده ای را هنگام ست کردن با دیوار فضا به شما می دهد. شکل فرورفتگی های این کار به صورت دایره، مربع و مستطیل دیده می شود. فرورفتگی هایی که در مبلمان بر اثر لمسه کاری مشاهده می کنید به وسیله ی دوختن دکمه ایجاد شده است. اگر پارچه مبلی شما از جنس چرم باشد لمسه کاری روی آن زیباتر خودش را نشان خواهد داد و اگر پارچه مبل را با دیواری که لمسه کاری شده ست کنید، این زیبایی و جذابیت چند برابر خواهد شد. لمسه دوزی روی پارچه ی مبل دارای تنوع از نظر محل دوخت است. برای مثال هم می تواند در قسمت پشتی مبل انجام شود و هم بر روی قسمت کفی مبل دوخته شود. این شکل منحصر به فرد از ساخت و طراحی مبلمان می تواند به صورت دستی یا توسط دستگاه انجام شود.

 پیشنهاد ما برای این که یک دکوراسیون منحصر به فرد داشته باشید ترکیب استفاده از لمسه بر روی دیوار و مبل است. در واقع شما می توانید پارچه مبل را که بر فرض از جنس چرم لمسه کوبی شده است با قسمتی از دیوار که لمسه روی آن کار شده است و توجه به طیف رنگی آن، ست کنید. جدا از این که فضای مورد نظر شما بزرگ و یا کوچک است به کار گرفتن این شیوه می تواند نقص های فضا را بپوشاند و با جلوه ی خاص خود محیط را از آن چیزی که هست بزرگ تر نشان دهد.
آن چه از رنگ شناسی برای طراحی دکوراسیون باید بدانیم
از نظر علم روانشناسی رنگ بندی وسایل منزل در طراحی دکوراسیون داخلی می تواند اثرات مثبتی بر روحیه و شادمانی ساکنان آن فضا داشته باشد. رنگ ها سه مشخصه ی اصلی ته مایه رنگ، خلوص رنگ و درجه و ارزش رنگ دارند. یکی از راه های جلوه دادن به ترکیب رنگ های سالن پذیرایی، ست کردن پارچه مبل با دیوا است. هنگام ست کردن پارچه مبل و دیوار فضا، از توجه به طیف رنگ های موجود در کف پوش غافل نشوید. در ترکیب رنگ پذیرایی می توانید از تلفیق رنگ های روشن، رنگ زرد و کرم، رنگ سبز و آبی، خردلی و آبی، سفید و صورتی، طوسی و سفید، کرم و قهوه ای، کرم و سبز یشمی، طوسی و زرد، طوسی و قهوه ای تیره و… استفاده کنید. یکی از رنگ هایی که در ترکیب لمسه کاری دیوار و ست کردن پارچه مبل با آن در طراحی دکوراسیون جلوه ی بسیار لوکس و شیکی دارد، رنگ طلایی است. رنگ طلایی می تواند با رنگ های قرمز، ارغوانی، صورتی، مشکی و فیروزه ای ترکیب شود تا یک نمای بی نظیر را به محض ورود به فضا در چشم شما رقم بزند.

 به طور کلی می توان گفت سبک های مختلفی از ست کردن رنگ ها هستند که در طراحی دکوراسیون بسیار کاربردی و مفید هستند. شما می توانید بر اساس یک رنگ که به آن برای طراحی فضای مدنظر خود علاقه مند هستید، تضاد در رنگ ها ایجاد کنید تا رنگ و روی محیط یکنواخت نشود. امیدواریم آن چه که بیان شد، الهام بخش شما در طراحی دکوراسیون منزل و زیباسازی فضا باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *