آموزش لمسه کاری درب چوبی
شاید شما هم جزو افراد با سلیقه ای باشید که با خواندن آموزش لمسه کاری درب چوبی، می توانید این کار را انجام دهید. نکته های بسیار مهمی در نحوه انجام لمسه کاری درب وجود دارد که با رعایت این نکته ها، در نهایت کاری زیبا و تمیز خواهید داشت، تلاش کنید برای تغییر دکوراسیون و زیباسازی دکوراسیون آموزش را به طور کامل بخوانید و مراحل را دقیق انجام دهید و اگر در انجام کار موفق نبودید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. ما در ادامه مقاله به آموزش لمسه کاری درب می پردازیم و تمامیه نکاتی که باید رعایت کنید را ارائه می دهیم. تا پایان این مطالب با ما همراه باشید.
لمسه کاری درب چوبی
در طراحی داخلی مکان های مختلف، ما با توجه به نوع کاربرد مکان، فاکتورها و پارامترهای مختلفی را مد نظر خودمان قرار می دهیم. در مکان هایی مانند کتابخانه، سینما و کلاس های کنفرانس و مکان هایی از این قبیل فاکتوری که بسیار مهم است و باید به آن توجه شود، عایق بودن صدا است. یکی از راهکارهایی که طراحان دکوراسیون برای عایق شدن صدا ارائه می دهند، لمسه کاری درب است یا اصطلاحا درب ها را کاملا آکوستیک می کنند. البته از روش های دیگری هم می توان به منظور پوشش تزئینات داخلی استفاده کرد، اما روش لمسه کاری برای آکوستیک کردن بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
به طوری کلی چرم کوبی درب همانند اجرای چرم یا پارچه بر روی درب است، که در آن از پلی استر و اسفنج های سنگین استفاده می شود. یکی از دلایل انجام چرب کوبی درب، این است که چرم عایق بسیار خوبی برای صدا، می باشد. همین موضوع سبب شده که در سالن های موسیقی و …… از این روش در طراحی دکوراسیون استفاده شود. در آموزش چرب کوبی درب از مدل های مختلفی برای فرم دهی و افزایش استحکام استفاده می کنند.
مراحل لمسه کوبی درب چوبی
این اقدام شامل مراحل متعددی می شود که عبارتند از:
- برای لمسه کوبی درب ابتدا باید سطح مورد نظر را با الیاف پلی استر کاملا بپوشانید. در پوشاندن سطح درب چوبی می توانید از عایق اسفنجی و الیاف پلی استر استفاده کنید. ضخامت این الیاف ۲ تا ۳ سانتیمتر در نظر گرفته می شود. اگر در کنار الیاف از گل میخ استفاده کنید، چهره زیباتری را به درب خود می بخشید.
- در مرحله بعد پس از آنکه پلی استر مورد نظر را بر روی سطح درب قرار دادید، باید روکش آن را روی درب نصب کنید. برای نصب منظم و مرتب، باید روکش را با دست محکم بکشید و تا هوا زیر روکش نرود. ورود هوا زیر روکش موجب برجستگی قسمت هایی از لمسه کوبی می شود.
- در فاصله کشیدن روکش بر روی سطح درب، منگنه ها را روی پارچه و درب بزنید تا به صورت کامل بر روی درب ثابت شود. لبه های روکش را به کمک چسب ثابت کنید. در لمسه کاری درب چوبی توجه داشته باشید که برخی پارچه ها غیرقابل شستشو هستند و پس از مدتی چهره کثیف و ناخوشایندی به درب خواهند داد. اما اگر در لمسه کاری از پارچه چرم استفاده کنید، این مشکل حل خواهد شد. برای اینکه در دکوراسیون داخلی هماهنگی وجود داشته باشد، می توانید رنگ گل میخ را با پارچه درب هماهنگ کنید و تناسب را برقرار کنید.
- پس از پایان عایق کشی درب، در این مرحله باید قسمت های مورد نظر را با توجه به طرح دلخواه خودتان با خط کش اندازه گیری کنید. سپس سوراخ ها را به وسیله کاتر با اندازه معین و دلخواه ایجاد کنید. بعد از ایجاد سوراخ پارچه مورد نظر را روی آن قرار دهید و با یک سیم که یک سر آن را گره زدید در قسمت پشت آن نیز گره بزنید. دقت کنید که در حین انجام کار چروک های به وجود آمده را مرتب و در نهایت دکمه یا گل میخ را نصب نمایید. این مرحله از مهم ترین مراحل لمسه کوبی درب است، چرا که تمامی ظرافت و زیبایی کار مربوط به این مرحله می شود.
پارچه لمسه کاری درب چوبی
برای انجام کار لمسه کوبی می توان از پارچه های مختلفی استفاده کرد که بهترین آنها پارچه چرم مصنوعی و طبیعی میباشد. علاوه بر پارچه چرم، پارچه های دیگر در طرح ها و رنگ های مختلفی وجود دارند که قابلیت کاربرد لمسه کاری درب را دارند. بعد از نصب پارچه بر روی درب، از گل میخ یا دکمه بر روی سطح مورد نظر استفاده می کنند. نصب این پارچه حجم خاصی را به وجود می آورد و درب را بسیار زیبا و مدرن می کند.
پس از لمسه کاری بر روی درب، بیرون آمدگی و برجستگی هایی به وجود می آید که این برجستگی ها با استفاده از گل میخ ایجاد می شوند که سبب مستحکم شدن لمسه کوبی نیز می شوند. تلاش کنید تا در لمسه کوبی درب چوبی از پارچه های مرغوب استفاده کنید تا نیاز به مراقبت خاصی نداشته باشد.
مزایای لمسه کوبی درب چوبی
اگر در انتخاب پارچه و …. در لمسه کوبی هوشمندانه عمل کنید، قطعا در نهایت احساس پشیمانی نخواهید کرد و از انتخاب خود راضی خواهید بود. لمسه کوبی درب مزایای زیادی دارد که برخی از آن ها به شرح زیر است:
- عایق صدا و گرما و لوکس بودن از جمله مزایایی است که می توانیم برای لمسه کوبی درب چوبی در نظر بگیریم.
- لمسه کوبی درب نسبت به سایر روکش های دیگر قابل شستشو است و به راحتی می توانید کثیفی آن را تمیز کنید.
- لمسه کاری در برابر خط و خش مقاومت بالایی دارد و از زیبایی بی نظیری در مکان هایی مانند شرکت و دفتر کاری و…. برخوردار است.
معایب لمسه کاری درب چوبی
در کنار تمامی مزایای لمسه کاری ، برخی معایب نیز قابل ذکر است. این معایب عبارت اند از:
- یکی از معایب لمسه کاری درب تنوع رنگ پایین چرم است و فقط باید به چند رنگ اکتفا کنید.
- قیمت بالا
- مقاومت پایین در مقابل آتش
سخن پایانی
روش های زیادی برای عایق سازی صدا سطوح و مکان های مختلف وجود دارد که یکی از راه های لوکس و زیبا انجام لمسه کاری درب است. در این مقاله علاوه بر آموزش مراحل لمسه کاری درب چوبی تلاش کردیم تا تمامی نکات مهم را در مورد لمسه کاری به شما در نیپا دکوراسیون ارائه دهیم تا در انتخاب خود درست ترین تصمیم را بگیرید.