کاشی مینیاتوری

کاشی مینیاتوری

فهرست مطالب

کاشی به یکی از مصالح ساختمانی گفته می شود که عموما به صورت مربع، مستطیل نازک است. این محصول دارای ضخامت چند میلی متری و تشکیل شده از مواد سخت مثل سنگ، فلز، شیشه و غیره است. کاشی‌ ها برای پوشاندن سقف ‌ها، کف، دیوار و یا سطوح دیگر به عنوان کالای تزئینی به کار می روند. در این مقاله قصد داریم هر آنچه که در مورد کاشی مینیاتوری لازم باشد را به شما توضیح دهیم. پس تا ادامه مطالب ما را همراهی کنید.

تاریخچه کاشی

تولید نخستین کاشی‌ ها به زمان باستان باز می گردد. در کشورهایی مانند مصری ‌ها، بابلی‌ ها و آشوری ‌ها در دوران باستان از کاشی استفاده می شده است. اگر به آثار باستانی مصر توجه کنید، می فهمید که در ظاهر آن ‌ها کاشی ‌های کوچک رنگارنگ بسیار زیادی به کار گرفته شده است. قدمت این کاشی ها شاید به به بیش از 2600 سال پیش نیز برسد. سال‌ ها بعد، حدود اوایل قرن بیستم با ساخت یک کوره تونلی شکل که تقریبا 1910 ربات با هدف برنامه ‌ریزی تولید کاشی به آن متصل بود، ساخته شد. برای نخستین بار ساخت انبوه کاشی به طور صنعتی صورت گرفت. از آن لحظه به بعد ساخت انواع کاشی‌ها در کشورهای بزرگ اروپایی و ایالات متحده شروع شد. تا جایی که امروزه تولید کاشی در اغلب جوامع به طور خودکار شکل می‌ گیرد. کلمه کاشی برای نخستین بار در شهر کاشان استفاده شد که از اوایل زمان ‌اسلام به عنوان مرکز صنعت سفال سازی معروف بود.

انواع مختلف کاشی

کاشی ها انواع متفاوتی دارند که بر حسب کاربری محیط شما (مسکونی، تجاری، فروشگاهی، ظاهر ساختمانی و غیره ) به کار گرفته می شوند. برخی از کاشی ها عبارتند از:

  • کاشی سنگی
  • موزاییکی
  • سرامیکی
  • پرسلان
  • ویترای
  • لعابی
  • بهداشتی
  • معدنی
  • آکوستیک سقفی
  • کاشی های پخت سوم
  • شیشه ای
  • تزئینی
  • آجرهای رنگی
  • کاشی چاپ دیجیتال
  • ضد اسید دار دارند.

مزایا و معایب کاشی‌های مینیاتور

گزینش یک دیوارپوش یا کفپوش مناسب کار زیادی سخت است. به همین دلیل ما در این‌ جا تعدادی از مزایا و معایب کاشی های مینیاتور را معرفی می کنیم تا شما را در گزینش بهترین گزینه از نظر ویژگی ها کمک نماییم.

  • کاشی‌ ها مینیاتور با طبیعت سازگار هستند.

کاشی‌ های مینیاتوری به از مواد معدنی و طبیعی تولید شده اند. این مواد معمولا با سایر موادی که قابل بازیافت هستند، ترکیب‌ می‌شوند؛ بنابراین کاشی جز گروه کالا‌‌های سبز به شمار می آید  و با طبیعت سازگار داشته و قابل بازیافت‌ است.

مزایا و معایب کاشی‌های مینیاتور
  • کارخانجات کاشی مینیاتور برخلاف دیگر انواع کفپوش یا دیوارپوش‌ ها احتیاجی به کار بردن مواد شیمیایی سنگین و یا دیگر موادی که مضر هستند، ندارند. به عنوان مثال برای تولید پارکت و لمینیت ‌ها تعداد درختان زیادی را قطع می کنند. همچنین مواد شیمیایی دیگری نیز در مراحل تولید آن ‌ها به کار می برند.
  • از دیگر مزیت های کاشی های مینیاتوری می توان به طبیعی بودن مواد تشکیل دهنده آن اشاره کرد. این نوع کاشی ها سبب آلرژی یا حساسیت شما و افراد دیگر نمی ‌شوند. همانطور هم که در بالا هم این محصولا اشاره کردیم این کاشی ها قابلیت بازیافت دارند. یعنی به آسانی در آسیاب‌‌های ویژه خورد و برای تولیدات جدید کاشی و سرامیک به کار برده می شوند.
  • کاشی‌های مینیاتوری احتیاجی به محافظت ندارند. با دقت به این موضوع که خمیر کاشی در فرآیند ساخت فشرده و بعد پخته‌ می‌ شود. پس هیچ چیزی در آن ‌ها رخنه نمی ‌کند. به گونه که حتی گرد و غبار هوا که بر روی سطح آن ‌ها می ‌نشیند، به آسانی قابل مشاهده است. در نتیجه کاشی ‌ها به توجه ویژه ای نیاز ندارند و توسط یک جاروبرقی‌ می ‌توان سطح آن ‌ها را به آسانی پاک کرد. همچنین می توان با آب و یک دستمال یا یک تی خیس، سطح آن ها را تمیز نمود. البته این ویژگی رخنه ناپذیری کاشی ها، علاوه بر مواد جامد و مایع، بلکه برای گازها نیز صدق می کند. یعنی اگر شما برای ۴۰  سال پشت سر هم کاشی استفاده مینیاتوری را به کار بگیرید، ذره ‌ای  بوی را به خود نمی گیرد و در خود نگاه نمی ‌دارد.
  • همچنین این کاشی ‌ها نه فقط هیچ ذره ‌ای را از فضای اطراف به خود نمی گیرند، بلکه ترکیبات آن‌ها به صورتی است که ذره های گاز آلرژی زا مانند رنگ، بو، و غیره را نیز از خود ساتع نمی‌کنند. به همین دلیل کاشی مینیاتوری کالای بسیار مناسبی برای خانه افرادی است که به مواد شیمیایی گوناگونی حساسیت دارند.
  • ماندگاری و دوام زیاد کاشی ‌های مینیاتوری بسیار زیاد است.
  • این کاشی ‌ها با توجه به اینکه دارای انواع متفاوتی هستند، از میزان دوام و ماندگاری گوناگونی نیز برخوردار‌ هستند. اما به طور کلی کاشی‌ های منیاتور نسبت به سایر کفپوش‌ ها مثل پارکت، لمینیت و یا سایر دیوارپوش‌ ها (مثل کاغذ دیواری، رنگ، گچ، محصولات پی ‌وی ‌سی و غیره) مقاومت بالاتری دارند.
  • این کاشی ‌ها اگر در شرایط درست تولید شوند، نسبت به نفوذ حشرات، آب و رطوبت و سایر مواد از مقاومت بالایی برخوردار بوده و به عنوان یک کالای همیشگی شناخته‌ می ‌شوند؛ بنابراین شما‌ می‌ توانید با خیال آسوده کاشی مینیاتور را خریداری کرده و بیش از۲۵ سال یا بیشتر از آن را به کار ببرید. ما به شما این اطمینان را می دهیم که کاشی های مینیاتوری شما احتیاجی به تغییر ندارند، مگر اینکه توسط یک جسم سخت ضربه بخورند یا به آن ها آسیب وارد شود. که در این صورت نیز شما‌ توانایی این را دارید با یاری گرفتن از افراد حرفه ‌ای و متخصص در حوزه نصب و اجرای کاشی،‌ همان کاشی آسیب دیده را عوض کنید.
 کاشی مینیاتوری محصولی بی رقیب در بازار

 کاشی مینیاتوری محصولی بی رقیب در بازار

با توسعه علم و تکنولوژی، امروزه کاشی ‌‌های مینیاتوری بسیار فراوانی در انواع رنگ ها،‌ طرح ها، ابعاد، اشکال و الگوهای ترکیبی گوناگونی (چینی، سنگی، سرامیکی، خاک رس و غیره) به بازارها عرضه شده اند. این کاشی ها با توجه به مزیت هایی که دارند، نسبت به سایرکفپوش ‌ها مانند پارکت و لمینیت، توجه اکثر خریداران را به خود جلب می کنند.  امروزه کاشی مینیاتوری به عنوان مناسب ترین کفپوش‌ها سهم بسیار زیادی از بازار را به خود اختصاص داده است.

کاشی‌ های مینیاتوری کاملا با صرفه هستند. زمانی که شما تصمیم به تغییر دکوراسیون منزل خود می‌ گیرید و یا‌ دوست دارید یک پوشش جدید برای محیط خود انتخاب کنید، با خیال آسوده می‌ توانید به دنبال کاشی ‌های مینیاتوری بروید؛ چرا که یکی دیگر از مزیت های کاشی‌ ها این است که با هر قیمتی و با هر سلایقی که دارید یک انتخاب عالی داشته باشید. البته این موضوع هم قابل ذکر است که کاشی ‌های مینیاتوری نه فقط برای خرید خود کالا، بلکه برای هزینه نصب نیز بسیار با صرفه هستند. کاشی ‌های مینیاتوری احتیاجی برای هزینه نگهداری‌ ندارند. تنها بعضی از انواع کاشی ‌های سنگی که اگر به عنوان کف پوش منزل به کار برده شوند، هر۱۰ سال یک ‌بار احتیاج به یک لایه برداری دارند. در این صورت کاشی ‌‌های شما مثل روز نخست تمیز و شفاف خواهند شد. از کاشی مینیاتوری در کف استخرها هم استفاده می کنند.

معایب کاشی ‌های مینیاتوری

کاشی های مینیاتوری نیز مانند بسیاری از مصالح دیگر در کنار جوانب مثبتی که دارند، معایبی نیز دارند که ما به چند مورد آن ها اشاره می کنیم.

  • این کاشی‌ ها بازدارنده صدا نیستند

 یکی از نقاط ضعف کاشی های مینیاتوری می تواند عبور صدا از آن ‌ها‌ باشد. ولی با افزایش روز به روز طرفداران کاشی‌ های مینیاتوری به عنوان کفپوش منازل ( در هر دو نوع دکوراسیون کلاسیک و مدرن) برای بر طرف کردن این مشکل از چوب پنبه‌‌ های آکوستیک در مراحل ساختمان سازی بهره می برند. که با یاری این زیرسازی کف، زمین تقریبا حالت بازدارندگی را به خود می گیرد. البته به کار بردن فرش برای کف منازل هم، مقدار زیادی به کاهش این مشکل یاری رساند.

  • لغزندگی سطح کاشی

یکی از معایبی که کاشی‌ های مینیاتور دارند لغزنده بودن آن ها است. بعضی از مدل‌‌ های کاشی‌‌هایی که سطح درخشانی دارند، بسیار لغزنده هستند. به ویژه زمانی که مقداری آب بر روی سطح کاشی های مینیاتور براق ریخته شود، این خصوصیت در کاشی ‌‌های سرامیکی یا پرسلان‌‌ های فول پولیش به بالاترین درجه خود می رسد.

معایب کاشی ‌های مینیاتوری

سخن پایانی

کاشی های مینیاتوری یکی از زیباترین و کاربردی ترین کاشی های موجود در بازار هستند. قطعا هنگامی که شما برای خرید کاشی به بازار مراجعه می کنید و این کاشی ها را می بینید، مجذوب آن ها می شوید. وجود کاشی کاری مینیاتوری می تواند تاثیر شگرفی در طراحی دکوراسیون داخلی شما داشته باشد. جهت خرید و دریافت مشاوره این کاشی ها، با شماره های درج شده تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *